Jak získat nové fanoušky stránky, abyste svůj obsah mohli lépe propagovat, je asi otázka, kterou řeší každý podnikatel, který přemýšlí nad marketingem. Nejlepší radou se samozřejmě v první řadě vytvářet kvalitní obsah, aby Vaše potenciální fanoušky zajímal. Bez kvalitního obsahu je ztráta energie a peněz řešit jakékoliv reklamy, ty Vám fanoušky sice přivést mohou, ale bez kvalitního obsahu je nijak nezaujmete a nebudou mít důvod Vás sledovat.

Když se tedy odprostíme od obsahové stránky, pojďme se podívat na to, jak se dá taková stránka plnit dalšími fanoušky. Asi každý začíná plnit svojí firemní facebook stránku tím, že pozve své přátele, které má v osobním profilu.

Jak pozvat přátele na firemní facebook stránku jednotlivě?

  • Otevřete si svojí firemní facebook stránku
  • V pravém sloupci máte nabídku přátel, které Vám facebook rovnou nabízí, stačí kliknout na POZVAT a je to.
  • Pokud chcete pozvat někoho konkrétního, napište jeho jméno do pole VYHLEDAT PŘÁTELE nad nabízenými kontakty
  • Tímto způsobem vyzvete svého přítele, aby dal Vaší stránce like a zobrazoval se mu tak Váš obsah, který na stránku přidáte

Jak pozvat přátelé na firemní facebook stránku hromadně?

Pokud chcete rozeslat hromadně všem přátelům, nebo většině pozvánku na Vaši stránku, stačí v pravém sloupci, pod základní nabídku přátel kliknout v dalším boxu na POZVAT PŘÁTELE.

Zobrazí se Vám nová tabulka, kde u každého přítele máte vpravo kolečko, jeho zaškrtnutím přátele jednotlivě označíte nebo kliknete na POZVAT VŠE a dole potvrdíte na POSLAT POZVÁNÍ.

Těmito kroky získáte první fanoušky na Vaši stránku jednoduše a bez placené reklamy.

Pokud se Vám naše články líbí, staňte se fanouškem naší stránky na facebooku a žádný zajímavý článek už Vám neunikne.