V dnešním článku si rozebereme 7 nejužitečnějších pluginů s kterými pracuji a které dávám na každý web, který děláme. Toto je jen rychlý přehled pluginů a jejich funkcí. V dalších článcích se již budeme zabývat jednotlivými pluginy do hloubky. Ukážeme si jak je nainstalovat a samozřejmě i je kompletně nastavit, aby fungovali na 100%.

Jaké jsou nejužitečnější pluginy?

Really Simple SSL

Pokud dumáte nad tím, jak si usnadnit přechod na HTTPS, tak právě tento plugin pro vás bude něco jako světlo na konci tunelu.

Aktivní instalace: 1 000 000+

really-simple-ssl-efektivnicesta

Duplicator – WordPress Migration Plugin

Když potřebujete zálohovat celý web nebo jen databázi, tak tohle je právě to, co hledáte. Naprostá bomba je to v případě migrovaní webu na nový hosting. Máte to zařízené během pár minut nikoliv hodin. Na Duplicator nedám dopustit.

Aktivní instalace:
 1 000 000+

duplicator-efektivnicesta

Smush Image Compression and Optimization

Smush je jako plugin už velmi dlouho a hodně lidí si ho oblíbilo, protože je to asi to nejlepší, když vám jde o zmenšení a optimalizaci velikosti obrázků na vašem webu. Ušetří vám to hodně místa a zrychlí načítání vašeho webu.

Aktivní instalace:
 1 000 000+

smush-efektivnicesta

WP Fastest Cache

Plugin Fastest Cache je dle mého ten nejlepší plugin na optimalizaci cache, CSS a zrychlení wordpressu.

Aktivní instalace: 700 000+

fastest-cache-efektivnicesta

Yoast SEO

Pokud řešíte SEO, což se vsadím, že řešíte, tak právě Yoast SEO je ten pravý nástroj, který vám pomůže v nastavení vašich stránek a příspěvků.

Aktivní instalace:
 1 000 000+

yoast-seo-efektivnicesta

iThemes Security

iThemes je na trhu už od roku 2008 a má aktuálně přes 900 tisíc aktivních instalací. Za mě je to nejlepší plugin na zabezpečení vašeho webu.

Aktivní instalace:
 900 000+

ithemes-security-efektivnicesta

Duplicate Post

Tímto pluginem snadno zkopírujete vaši hotovou stránku nebo příspěvek včetně kompletního nastavení, takže nemusíte nic složitě nastavovat, pouze si upravíte text.

Aktivní instalace:
 1 000 000+

duplicate-post-efektivnicesta